Zwerfkast 63A

   Compleet assortiment

   Maatwerkoplossingen

Scheidingstrafo 230V

   Meer dan 70 jaar ervaring

   Producent en leverancier

Zwerfkast 63A

Ben jij op zoek naar dé oplossing om jouw elektrotechnische verdeelbehoeften bij installatiewerkzaamheden te vervullen? Dan moet je zeker de mogelijkheden van een zwerfkast 63A overwegen. Bij HELAF Elektrotechniek zijn we de experts in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige elektrische verdeelkasten en -systemen, waaronder onze zwerfkasten met een capaciteit van 63A. Onze zwerfkasten worden op maat samengesteld om aan al jouw specifieke eisen te voldoen, en ze voldoen aan de nieuwste Nederlandse en Europese voorschriften. Ben je geïnteresseerd in meer informatie of wil je een offerte ontvangen voor een zwerfkast 63A die perfect aansluit op jouw behoeften? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Zwerfkast 63A
Zwerfkast 63A

Zwerfkasten 63A

HELAF biedt o.a. de volgende zwerfkasten aan:

  • Polyethyleen kasten
  • Rubberkasten
  • doorluskasten
  • Uitvoering op uw wensen mogelijk, neem contact met ons op.

Een aantal voorbeelden:

Verdeelkast van 63 Ampère


Dit is bijvoorbeeld de HELAF Multi 731M33563 63 Ampère,
Polyethyleen verdeelkast, kleur in overleg met u te bepalen, en voorzien van:

Invoer :
– 1 apparaatstekker 5 polig 63 Amp. 400V
Doorvoer :
– 1 aanbouwcontactdoos 5 polig 63 Amp. 400V
Hoofdschakelaar
– 1 schakelaar 4 polig 63 Amp. met vergrendelbare knop
Kracht
– 1 aardlekschakelaar 4 polig 63 Amp. Ifn. 30 mA.
3 automaten 3 polig 32 Amp.
3 aanbouwcontactdozen 5 polig 32 Amp. 400V
Licht – 1 aardlekschakelaar 4 polig 40 Amp. Ifn. 30 mA.
Licht
– 1 aardlekschakelaar 4 polig 40 Amp. Ifn. 30 mA.
3 automaten 1 polig 16 Amp.
6 inbouwcontactdozen 2 polig + randaarde 16 Amp. 230V
Opstelling
– vuurverzinkt metalen frame, 600mm hoog.

Productsheets

Op alle elektrische uitdagingen voorbereid met de zwerfkast 63A

Met de zwerfkast 63A van HELAF Elektrotechniek ben je volledig voorbereid op alle elektrische uitdagingen die zich kunnen voordoen. Onze zwerfkasten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Of je nu te maken hebt met een complexe bouwplaats met diverse stroombehoeften of een grootschalig evenement dat een betrouwbare stroomvoorziening vereist, onze zwerfkasten bieden de oplossing. Met een capaciteit van 63A kunnen ze moeiteloos verschillende elektrische apparaten en machines van stroom voorzien, terwijl ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Wij begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften. Met HELAF Elektrotechniek ben je niet alleen voorbereid op elektrische uitdagingen, maar ben je ook verzekerd van de hoogste kwaliteit en service. 

HELAF Elektrotechniek: specialist op het gebied van elektrotechnische oplossingen

HELAF Elektrotechniek heeft een bewezen staat van dienst als dé specialist op het gebied van elektrotechnische oplossingen. Ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit maken ons tot de eerste keuze voor al jouw elektrotechnische behoeften. Of je nu op zoek bent naar een zwerfkast 63A voor tijdelijke stroomvoorziening op de bouwplaats, verdeelkasten zoals bouwverdeelkasten, wandverdeelkasten en trafo’s voor een georganiseerde en veilige stroomdistributie, of EV-laadstations om te voldoen aan de groeiende vraag naar elektrische voertuigen, wij hebben de expertise en ervaring om aan al deze eisen te voldoen. Bij HELAF Elektrotechniek combineren we geavanceerde technologie met maatwerkoplossingen, zodat jouw projecten soepel en efficiënt verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe HELAF Elektrotechniek jouw elektrische uitdagingen kan aanpakken en verbeteren.

Zwerfkast 63A nodig? Ga naar HELAF Elektrotechniek! 

Wij staan klaar om jou te voorzien van de meest betrouwbare en op maat gemaakte elektrotechnische oplossingen. Of je nu op zoek bent naar een zwerfkast 63A, verdeelkasten, trafo’s of EV-laadstations, ons team van experts staat paraat om jouw project te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0)88 – 244 28 80 of stuur een e-mail naar verkoop@helaf.com om meer informatie te krijgen of een offerte aan te vragen. Bij HELAF Elektrotechniek zorgen we ervoor dat jouw elektrische behoeften met precisie en zorg worden vervuld, zodat jouw projecten zonder onderbrekingen kunnen doorgaan. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor elektrotechnische oplossingen.

Ook voor een scheidingstrafo 230V, zwerfkast 32A, verdeelkast 32A, verdeelkast 16A, verdeelkast 63Astroompaddestoel 32A of een verdeelkast 125A ben je bij ons aan het juiste adres! 

Offerte aanvragen

 

Wilt u een offerte ontvangen voor onze producten? Laat dan hieronder uw gegevens en de details van uw aanvraag achter. Wij proberen binnen één werkdag contact met u op te nemen.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.