Compleet assortiment

   Maatwerkoplossingen

   Meer dan 70 jaar ervaring

   Producent en leverancier

HELAF Special Projects

HELAF Special Projects richt zich op grotere projecten, waarbij we onderscheid maken tussen drie verschillende disciplines: projectverlichting voor de utiliteitsbouw, bijvoorbeeld voor parkeergarages, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, bedrijfshallen en sporthallen. Verder het leveren van laadstations in diverse uitvoeringen en fotovoltaïsche installaties die projectmatig worden geplaatst.

Onze speerpunten:

Verlichting

HELAF Special Projects levert industriële verlichtingarmaturen voor toepassing in de bouw, de industrie, de agrarische sector, de installatiebranche en voor evenementen. Hierbij valt te denken aan projectmatige verlichting voor parkeergarages, voor kantoorgebouwen, ziekenhuizen, sporthallen en winkels. Wij leveren o.a. de volgende fabricaten: Eurolux, Gewiss, Interlight, Norton, Philips, SBP, Esylux, Steinel en Vetec.

Laadstations / E-mobility

Laadstations zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De modellen voor wandmontage zijn verkrijgbaar in enkel fase of drie fasen en geschikt voor laadsysteem type 1 of type 2. Verder is er een staande zuil verkrijgbaar met 2 laadpunten en 2 verschillende uitvoeringen van mobiele laadstations. Deze laadstations bieden wij projectmatig aan bijvoorbeeld voor grotere parkeerterreinen en parkeergarages.

Fotovoltaïsche installaties

HELAF Special Projects levert een totaaloplossing voor fotovoltaïsche installaties. Bij grotere PV-installaties kijken wij naar het ontwerp van twee kanten. Het dc-deel dat door de zonnepanelen wordt opgewekt en anderzijds het ac-gedeelte van de vaste installatie. Deze dienen goed op elkaar te zijn afgestemd en in voldoende mate beveiligd te zijn om een bedrijfszekere installatie te verkrijgen. Wij doen dit in samenwerking met diverse elektrotechnische installatiebedrijven en specialisten op het gebied van zonnepanelen. HELAF Special Projects zorgt ervoor dat beide goed op elkaar zijn afgestemd, al vanaf het begin van de ontwerpfase en verzorgt de beleiding en facturering.

Offerte aanvragen

 

Wilt u een offerte ontvangen voor onze producten? Laat dan hieronder uw gegevens en de details van uw aanvraag achter. Wij proberen binnen één werkdag contact met u op te nemen.

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.