ACTIES

ACTIES

   Compleet assortiment

   Maatwerkoplossingen

   Meer dan 70 jaar ervaring

   Producent en leverancier

Actieprijzen voor installateurs

HELAF heeft regelmatig aanbiedingen voor installateurs. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties!

Nieuwe Quality Selection 18 (pdf)

Hierbij weer een nieuwe Quality Selection 18.
Deze 24 pagina’s tellende uitgave zit o.a. boordevol aanbiedingen van het nieuwe merk Matador maar ook van Jokari, Benning, Testboy, Mandrex, Runpotec, Bohrcraft, Saenroll en Wiha.

De prijzen (excl. btw) zijn geldig vanaf:
16 mei tot en met 31 augustus 2022.

WIHA Speed-E II Electric Schroevendraaier (pdf)

Vele schroefverbindingen per dag, honderden schroefverbindingen per week. Dankzij de elektrische aandrijving van de e-schroevendraaier speedE® II worden de gewrichten en pezen vooral bij permanent gebruik ontzien.
Gevoelige schroefverbindingen mogen niet te zwaar worden aangedraaid
Hier schakelt de speedE II automatisch uit bij 0,4 Nm of 1,0 Nm en behoudt de gebruiker de volledige controle om het laatste vastdraaien op gevoel met de hand uit te voeren (kan handmatig tot 12 Nm worden gebruikt).
Tijdens de schroefverbinding geeft de geïntegreerde led continu licht af voor een optimaal zicht op de schroef.
Dankzij de combinatie van makkelijker werken en de ergonomische SoftFinish®-handgreepvorm wordt de e-schroevendraaier speedE® II door Duitse artsen en therapeuten van de AGR aanbevolen.
Iedere set bevat een rode en een gele slimBit, een USB-accu-oplader alsmede twee standaard accu’s van het type 18500, waardoor constant werken mogelijk wordt gemaakt.

HELAF OSS wandverdeler

HELAF wandverdelers, uit voorraad beschikbaar (pdf)

HELAF heeft een aantal extra bijzondere wandverdelers geproduceerd die direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze zijn voorzien van een 40A aardlekschakelaar en alle automaten hebben een meeschakelde NUL. En er is zelfs een netwerkaansluiting geïntegreerd. Profiteer van deze voorraad!

Offerte aanvragen

 

Wilt u een offerte ontvangen voor onze producten? Laat dan hieronder uw gegevens en de details van uw aanvraag achter. Wij proberen binnen één werkdag contact met u op te nemen.

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.