Compleet assortiment

   Maatwerkoplossingen

Scheidingstrafo 230V

   Meer dan 70 jaar ervaring

   Producent en leverancier

Over HELAF

HELAF is een echt familiebedrijf, dat werd opgericht op 7 november 1949 te Leiden. Inmiddels bestaat ons bedrijf al meer dan 70 jaar en is in handen van de derde generatie. HELAF heeft zich van meet af aan bezig gehouden met de productie en verkoop van elektrotechnische producten. Het produceren en leveren van kwalitatief hoogwaardige producten stond altijd al voorop, tot op de dag van vandaag.

HELAF produceerde in het begin industriële stekkers volgens de Nederlandse norm, verlichtingsarmaturen en kabelhaspels. Nadat het bedrijf in 1965 verhuisde naar Emmeloord, werd er begonnen met het ontwikkelen van kunststof bouwverdeelkasten van polyester. Midden jaren tachtig werd er begonnen met de ontwikkeling van bouwverdeelkasten van een milieuvriendelijker materiaal. In 1987 bracht HELAF de eerste polyethyleen verdeelkast op de markt, de HELAF Multi. Na deze succesvolle introductie volgden de modellen HELAF Piccolo, HELAF Maestro en HELAF Primo.

HELAF heeft zich altijd gericht op de specifiek wensen van de klant. Zo wordt tot op de dag van vandaag bijna elke verdeelkast ontworpen en samengesteld op wens van de klant, binnen de richtlijnen die voor de specifiek producten van toepassing zijn. Niet voor niets werd de slogan van ons bedrijf “HELAF … maatwerk in energieverdeling!”.

Vrijblijvend advies of kennismaken?

Heeft u vragen omtrent uw project of een order? Neem dan contact met ons op.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na het versturen nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op

Na het versturen nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op