Zwerfkast 32A

   Compleet assortiment

   Maatwerkoplossingen

Scheidingstrafo 230V

   Meer dan 70 jaar ervaring

   Producent en leverancier

Zwerfkast 32A

Ben jij op zoek naar de perfecte oplossing voor jouw elektrotechnische verdeelbehoeften op de bouwplaats, bij installatiewerkzaamheden of tijdens evenementen? Overweeg dan eens de mogelijkheden van een zwerfkast 32A. Bij HELAF Elektrotechniek zijn we gespecialiseerd in het samenstellen en fabriceren van hoogwaardige elektrische verdeelkasten en -systemen, waaronder de zwerfkasten 32A. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen, stellen wij zwerfkasten samen in verschillende uitvoeringen, die aan de meest recente Nederlandse en Europese voorschriften voldoen. Wil jij meer informatie of een offerte aanvragen voor een zwerfkast 32A die aan al jouw behoeften voldoet? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe HELAF Elektrotechniek jouw project kan ondersteunen. 

Zwerfkast 32A
Zwerfkast 32A 2

Zwerfkasten 32A

HELAF biedt o.a. de volgende zwerfkasten aan:

  • Polyethyleen kasten
  • Rubberkasten
  • doorluskasten
  • Uitvoering op uw wensen mogelijk, neem contact met ons op.

Een aantal voorbeelden:

Onderverdeelkast van 32 Ampère


Dit is bijvoorbeeld de HELAF Piccolo 731P33588 32 Ampère,
Polyethyleen verdeelkast, kleur in overleg met u te bepalen, en voorzien van:

Invoer :
– 1 apparaatstekker 5 polig 32 Amp. 400V
Kracht
– 1 aardlekschakelaar 4 polig 40 Amp. Ifn. 30 mA.
1 aanbouwcontactdoos 5 polig 32 Amp. 400V (ongezekerd)
1 automaat 3 polig 25 Amp.
2 aanbouwcontactdozen 5 polig 32 Amp. 400V
Licht
– 1 aardlekschakelaar 4 polig 40 Amp. Ifn. 30 mA.
3 automaten 1 polig 16 Amp.
6 inbouwcontactdozen 2 polig + randaarde 16 Amp. 230V
Opstelling
– vuurverzinkt metalen frame, 350mm hoog.

Onderverdeelkast volrubber 32 Ampère (HELAF Hattem)


Dit is bijvoorbeeld de HELAF Hattem 731HT33637 32 Ampère,volrubber
Polyethyleen verdeelkast, en voorzien van:

Invoer :
– 2 meter H07RN-F 5G6,- qmm. met CEE-steker 5 polig 32 Amp.
Afgaande groepen
– 1 aardlekschakelaar 4 polig 40 Amp. Ifn. 30 mA.
1 aanbouwcontactdoos 5 polig 32 Amp. 400V (ongezekerd)
1 automaat 3 polig 16 Amp.
2 aanbouwcontactdozen 5 polig 16 Amp. 400V
3 automaten 1 polig 16 Amp.
3 inbouwcontactdozen 2 polig + randaarde 16 Amp. 230V
Overige
– 1 handgreep

Onderverdeelkast volrubber 32 Ampère (HELAF Zwolle)

Dit is bijvoorbeeld de HELAF Zwolle 731ZW33646 32 Ampère,volrubber
Polyethyleen verdeelkast,optioneel met vuurverzinkt onderstel, en voorzien van:

Invoer :
– 1 apparaatstekker 5 polig 32 Amp. 400V

Afgaande groepen
– 1 aardlekschakelaar 4 polig 40 Amp. Ifn. 30 mA.
1 aanbouwcontactdoos 5 polig 32 Amp. 400V (ongezekerd)
1 automaat 3 polig 32 Amp.
2 aanbouwcontactdozen 5 polig 32 Amp. 400V
3 automaten 1 polig 16 Amp.
6 inbouwcontactdozen 2 polig + randaarde 16 Amp. 230V

Inclusief
– 1 handgreep

Productsheets

Voorbereid op alle elektrische uitdagingen met de zwerfkast 32A

Een zwerfkast 32A is niet zomaar een verdeelkast; het is een essentieel onderdeel van een goede en veilige tijdelijke stroomverdeling op locaties waar dat het meest cruciaal is. Of je nu werkt aan een bouwproject, een evenement organiseert of tijdelijke stroomvoorziening nodig hebt, deze kasten geven je de betrouwbaarheid en flexibiliteit die je nodig hebt. Ze zorgen niet alleen voor een gelijkmatige stroomverdeling, maar zorgen ook voor bescherming tegen overbelasting, kortsluiting, schade en persoonlijk letsel. Met een zwerfkast 32A ben je voorbereid op alle elektrotechnische uitdagingen die je project kan tegenkomen. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan bij HELAF Elektrotechniek om de voordelen van een zwerfkast 32A te ervaren.

De verschillende soorten verdeel- en zwerfkasten

Bij HELAF Elektrotechniek bieden we niet alleen de zwerfkast 32A aan, maar we hebben een uitgebreid assortiment aan verdeelkasten voor vaste en tijdelijke installaties. Als we kijken naar tijdelijke stroomverdeling op de bouw en evenementen, dan is er vaak eerst een meterverdeelkast nodig. Deze kast heeft een apart compartiment voor het nutsbedrijf, waar de kabel vanuit de grond naar binnen wordt gebracht en op de KwH-meter wordt aangesloten, zodat het energiebedrijf het stroomverbruik kan registreren. In het andere gedeelte zit de primaire stroomverdeling van deze kast, die uiteindelijk alle andere zwerfkasten van stroom moet voorzien. Afhankelijk van de zogenaamde aansluitwaarde van tijdelijke installatie, kan er een keuze worden gemaakt uit de grootte en samenstelling van deze kast. Zodra de aansluitwaarde 125A. of meer bedraagt, dan zullen de eerste onderverdelers zwerfkasten van 63A zijn. Deze voorzien dan vaak de zwerfkasten 32A van stroom, die eigenlijk bijna aan het einde van de stroomketen worden geplaatst.Ongeacht je specifieke wensen, bij HELAF Elektrotechniek hebben we de juiste zwerfkast voor jouw toepassing. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier voor meer voorbeelden van de HELAF verdeel- en zwerfkasten. 

HELAF Elektrotechniek: specialist op het gebied van verdeelkasten

Bij HELAF Elektrotechniek hebben we een bewezen staat van dienst als specialist op het gebied van verdeelkasten, zoals de zwerfkast 32A. Wij begrijpen dat de behoeften variëren van project tot project en bieden daarom een uitgebreid assortiment verdeelkasten die aan al jouw specifieke eisen voldoen. Of je nu een bouwverdeelkast, wandverdeelkast, trafoverdeelkast, evenementenkast of hoofdverdeelkast voor vaste installaties nodig hebt, we hebben de expertise en ervaring om de perfecte oplossing te bieden. Onze kasten zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar voldoen ook aan de strengste Europese en Nederlandse richtlijnen voor elektrische installaties.

Ook voor een passende EV-laadstation bent u bij ons op het juiste adres; Wij hebben naast EV-laders voor vaste opstelling ook eigen mobiele EV-laadstations ontwikkeld, die worden toegepast op bouwlocaties, bij evenementen, campings en andere locaties waar men een tijdelijke EV-laadstations wil plaatsen. Deze duo-laders zijn slimme uitvoeringen, die bedoeld zijn voor het verrekenen van de laadsessies, zodat degene die de stroom levert hiervoor een vergoeding ontvangt.

Met HELAF Elektrotechniek ben je verzekerd van betrouwbare en veilige elektrische verdeeloplossingen voor elk project. 

Zwerfkast 32A nodig? Ga naar HELAF Elektrotechniek! 

Wil je jouw project voorzien van de meest betrouwbare en veilige elektrische verdeeloplossing? Overweeg dan om een zwerfkast 32A te kopen bij HELAF Elektrotechniek. Neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0)88 – 244 28 80 of stuur een e-mail naar verkoop@helaf.com voor al je vragen. Als je direct een offerte wilt ontvangen voor een zwerfkast 32 A. of één van onze andere elektrotechnische producten, laat dan je gegevens achter op onze website en wij zullen dan snel reageren met een op maat gemaakte offerte, die aan al jouw eisen voldoet. 

Ook voor een scheidingstrafo 230V, verdeelkast 32A, verdeelkast 16A, verdeelkast 63A, zwerfkast 63A, stroompaddestoel 32A of een verdeelkast 125A ben je bij ons aan het juiste adres! 

Offerte aanvragen

 

Wilt u een offerte ontvangen voor onze producten? Laat dan hieronder uw gegevens en de details van uw aanvraag achter. Wij proberen binnen één werkdag contact met u op te nemen.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.