Verdeelkast 63A

   Compleet assortiment

   Maatwerkoplossingen

Scheidingstrafo 230V

   Meer dan 70 jaar ervaring

   Producent en leverancier

Verdeelkast 63A

Heb jij een krachtige verdeelkast 63A nodig voor jouw elektrotechnische installaties? Zoek niet verder! Bij HELAF Elektrotechniek zijn we gespecialiseerd in het samenstellen en fabriceren van hoogwaardige verdeelkasten die voldoen aan de laatste Europese en Nederlandse richtlijnen voor zowel vaste als tijdelijke installaties. Wat voor verdeelkast jij ook nodig hebt, wij hebben de expertise om aan al jouw elektrische behoeften te voldoen. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw eigen verdeelkast bij HELAF Elektrotechniek. Wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken met onze hoogwaardige verdeelkast 63A.

Verdeelkast 63A
Verdeelkast 63A HELAF

Verdeelkasten 63A

HELAF biedt o.a. de volgende verdeelkasten aan:

  • Polyethyleen kasten
  • Rubberkasten
  • doorluskasten
  • Uitvoering op uw wensen mogelijk, neem contact met ons op.

Een aantal voorbeelden:

Verdeelkast van 63 Ampère


Dit is bijvoorbeeld de HELAF Multi 731M33563 63 Ampère,
Polyethyleen verdeelkast, kleur in overleg met u te bepalen, en voorzien van:

Invoer :
– 1 apparaatstekker 5 polig 63 Amp. 400V
Doorvoer :
– 1 aanbouwcontactdoos 5 polig 63 Amp. 400V
Hoofdschakelaar
– 1 schakelaar 4 polig 63 Amp. met vergrendelbare knop
Kracht
– 1 aardlekschakelaar 4 polig 63 Amp. Ifn. 30 mA.
3 automaten 3 polig 32 Amp.
3 aanbouwcontactdozen 5 polig 32 Amp. 400V
Licht – 1 aardlekschakelaar 4 polig 40 Amp. Ifn. 30 mA.
Licht
– 1 aardlekschakelaar 4 polig 40 Amp. Ifn. 30 mA.
3 automaten 1 polig 16 Amp.
6 inbouwcontactdozen 2 polig + randaarde 16 Amp. 230V
Opstelling
– vuurverzinkt metalen frame, 600mm hoog.

Waarom kiezen voor de verdeelkast 63A van HELAF Elektrotechniek?

Onze kasten worden met de hoogste kwaliteitsnormen gebouwd, maar daarnaast bieden we ook maatwerkoplossingen aan die perfect aansluiten bij jouw project. Bovendien zijn al onze verdeelkasten zorgvuldig ontworpen om aan de strengste veiligheids- en normvoorschriften te voldoen, wat gemoedsrust biedt voor jou en je team. Bij HELAF Elektrotechniek gaan we verder dan alleen productie; we bieden complete oplossingen die voldoen aan jouw verwachtingen en de hoogste industrienormen. Kies voor kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid – kies voor een verdeelkast 63A van HELAF Elektrotechniek.

HELAF Elektrotechniek: verdeelkasten en meer!

Naast ons uitgebreide assortiment van de verdeelkast 63A, biedt HELAF Elektrotechniek ook veel andere verdeelkasten aan voor diverse toepassingen. Of je nu op zoek bent naar verdeelkasten voor industriële installaties, tijdelijke evenementen, of specifieke maatwerkoplossingen, we hebben het allemaal. 

Daarnaast bevat ons assortiment ook hoogwaardige EV laadstations, die perfect zijn voor het opladen van elektrische voertuigen. Naast EV-laders voor vaste opstelling hebben we onze eigen mobiele EV-laadstations ontwikkeld, die ideaal zijn voor gebruik op bouwlocaties, evenementen, campings en andere locaties waar tijdelijke EV-laadstations nodig zijn. Onze duo-laders zijn slim ontworpen en bieden de mogelijkheid om laadsessies te verrekenen, zodat degenen die stroom leveren hiervoor een vergoeding kunnen ontvangen. Ontdek ons uitgebreide assortiment verdeelkasten en EV laadstations en profiteer van onze expertise.

Heb je een verdeelkast 63A nodig? Ga naar HELAF Elektrotechniek! 

Heb je een verdeelkast 63A nodig? Bij HELAF Elektrotechniek werken we hard om aan al jouw elektrotechnische behoeften te voldoen met onze hoogwaardige verdeelkasten en oplossingen op maat. Of je nu een verdeelkast 63A, bouwverdeelkast, wandverdeelkast, trafoverdeelkast, hoofdverdeelkast of een EV-laadstation nodig hebt, wij hebben de expertise om jouw project naar een hoger niveau te tillen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)88 – 244 28 80 of stuur een e-mail naar info@helaf.com om meer informatie te ontvangen of een offerte aan te vragen. 

Ook voor een scheidingstrafo 230V, zwerfkast 32A, verdeelkast 32A, verdeelkast 16A, zwerfkast 63A, stroompaddestoel 32A of een verdeelkast 125A ben je bij ons aan het juiste adres! 

Offerte aanvragen

 

Wilt u een offerte ontvangen voor onze producten? Laat dan hieronder uw gegevens en de details van uw aanvraag achter. Wij proberen binnen één werkdag contact met u op te nemen.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.