EV laadpaal

   Compleet assortiment

   Maatwerkoplossingen

Scheidingstrafo 230V

   Meer dan 70 jaar ervaring

   Producent en leverancier

Ben je voor het opladen van de elektrische voertuigen op zoek naar een EV laadpaal? Bij HELAF Elektrotechniek zijn laadstations in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Daarbij zijn er mogelijkheden voor EV laadpalen in enkelfase en in drie fasen. Deze zijn geschikt voor laadsysteem type 1 of type 2. Verder zijn de laadpalen ook verkrijgbaar met twee laadpunten. Wil je hier meer over weten? Lees hieronder meer informatie over de EV laadpaal of neem vandaag nog contact met ons op!

EV laadpaal

EV laadpaal nodig? Ga naar HELAF Elektrotechniek!

Heb jij een EV laadpaal nodig? Neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0)88 – 244 28 80 of stuur een e-mail naar verkoop@helaf.com voor al je vragen. Als je direct een offerte wilt ontvangen voor een EV laadpaal of één van onze andere elektrotechnische producten, laat dan je gegevens achter op onze website en wij zullen dan snel reageren met een op maat gemaakte offerte, die aan al jouw eisen voldoet. 

Ook voor een zwerfkast 32A, verdeelkast 32A, verdeelkast 16A, verdeelkast 63A, zwerfkast 63A, stroompaddestoel 32A of een verdeelkast 125A ben je bij ons aan het juiste adres! 

Offerte aanvragen

 

Wilt u een offerte ontvangen voor onze producten? Laat dan hieronder uw gegevens en de details van uw aanvraag achter. Wij proberen binnen één werkdag contact met u op te nemen.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.