EV-laadstation / EV-laadpaal / EV-lader / Smart charging

   Compleet assortiment

   Maatwerkoplossingen

Scheidingstrafo 230V

   Meer dan 70 jaar ervaring

   Producent en leverancier

Ben je op zoek naar een EV-laadoplossing voor je bedrijfspand, op je bouwwerk of thuis, zoals een EV-laadpaal? Zoek niet verder! HELAF Elektrotechniek is gespecialiseerd in het samenstellen en fabriceren van hoogwaardige EV-laadoplossingen, maar ook in het leveren van eenvoudige EV-laders. 

EV laadpaal

Als specialist op het gebied van mobiele stroomverdeling, hebben wij een aantal mobiele EV-laadstations, vaak als EV-laadpaal aangeduid, die geschikt zijn voor verrekening van de laadsessies die worden uitgevoerd. Als eigenaar van diverse laadstations kun je hiermee aantonen welke bijdrage je hebt geleverd om de CO2-uitstoot te verminderen en je kunt zelf bepalen wie er “gratis” toegang voor het opladen van hun auto en welke personen tegen betaling kunnen laden. HELAF heeft verschillende uitvoeringen ontwikkeld, waarbij gekeken is naar de manier van aansluiten en de gewenste laadcapaciteit. Om de kasten snel en flexibel te kunnen aansluiten, kan er gekozen worden voor een voeding middels een CEE-apparaatstekker 32 Amp. met een laadcapaciteit van 2x 11 kW of 63 Amp. met een laadcapaciteit van 2x 22 kW. Indien het laadstation met grondkabel wordt gevoed, dan wordt er een aparte klemmenkast toegepast, die voorzien is van 5 aansluitklemmen. Verder kan er nog uit diverse kleuren behuizingen gekozen worden. Ontdek hoe HELAF Elektrotechniek jouw eigen op maat gemaakte EV-laadstation samenstelt. Onze bedrijfsslogan is dan ook: HELAF… maatwerk in energieverdeling!

De verschillende soorten EV-laadoplossingen

Naast de speciale mobiele EV-laadstations, biedt HELAF Elektrotechniek ook een uitgebreid assortiment aan compacte EV-laders die eenvoudig kunnen worden meegenomen in de auto of bedrijfswagen, zodat je flexibel bent in het bepalen waar je de auto weer wilt opladen. Er kan gekozen worden voor een uitvoering 1-fase 230V, een 3-fasen uitvoering 16 Amp. of 32 Amp. Verder leveren wij diverse EV-laadstations van andere fabrikanten, die geschikt voor “plug and charge” of intelligente uitvoeringen die via een app zijn te bedienen en bijvoorbeeld ook rekening houden met zonnepanelen die in de installatie zijn opgenomen.

HELAF Elektrotechniek: uw partner voor elektrotechnische
oplossingen

HELAF Elektrotechniek is je vertrouwde partner als het gaat om hoogwaardige elektrotechnische oplossingen. Voor een passende EV-laadstation bent u bij ons op het juiste adres; wij hebben naast EV-laders voor vaste opstelling ook eigen mobiele EV-laadstations ontwikkeld, die worden toegepast op bouwlocaties, bij evenementen, campings en andere locaties waar men een tijdelijke EV-laadstations wil plaatsen. Deze duo-laders zijn slimme uitvoeringen, die bedoeld zijn voor het verrekenen van de laadsessies, zodat degene die de stroom levert hiervoor een vergoeding ontvangt. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het samenstellen en fabriceren van EV-laadstatations en bouwverdeelkasten, ook wel zwerfkasten genoemd, maar we bieden een veel breder scala aan producten aan, waaronder wandverdeelkasten, evenementenkasten en hoofdverdeelkasten, specifiek ontworpen voor tijdelijke en vaste elektrische installaties. Om een verdeelkast van stroom te voorzien is kabel nodig, dus ook installatiekabel, grondkabel, CEE-verlengkabels, verlengkabels 230V, kabelhaspels en aansluitsnoeren behoren tot ons ruime assortiment. En wat te denken van goede verlichting? Daarom vind je bij ons ook een uitgebreid assortiment aan verlichting, van industriële led-schijnwerpers en led-lichtlijnen tot eenvoudige led-zaklampen. Door onze jarenlange ervaring en verregaande kennis op elektrotechnisch gebied, zorgen wij ervoor dat al onze producten voldoen aan de laatste Europese en Nederlandse richtlijnen en normen, waardoor je verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig en bedrijfszeker product.

EV-laadpaal, -laadstation of -lader nodig? Ga naar HELAF
Elektrotechniek!

Heb jij een EV-laadstation of een EV laadpaal nodig? Neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0)88 – 244 28 80 of stuur een e-mail naar verkoop@helaf.com voor al je vragen. Als je direct een offerte wilt ontvangen voor een EV-laadoplossing, een EV laadpaal of één van onze andere elektrotechnische producten, laat dan je gegevens achter op onze website en wij zullen dan snel reageren met een op maat gemaakte offerte, die aan al jouw eisen voldoet. 

Ook voor een zwerfkast 32A, verdeelkast 32A, verdeelkast 16A, verdeelkast 63A, zwerfkast 63A, stroompaddestoel 32A of een verdeelkast 125A ben je bij ons aan het juiste adres!

Offerte aanvragen

 

Wilt u een offerte ontvangen voor onze producten? Laat dan hieronder uw gegevens en de details van uw aanvraag achter. Wij proberen binnen één werkdag contact met u op te nemen.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.